Numirea lui Tăriceanu ca vicepremier este văzută cu ochi buni de peste jumătate dintre români

| 01 mar, 2014

Mai mult de jumătate dintre români (52%) consideră că o eventuală numire ca vicepremier în Guvernul Ponta a lui Călin Popescu-Tăriceanu ar fi o idee bună, iar 30% o idee proastă, relevă un sondaj realizat de CSCI în zilele de 27 şi 28 martie.

Nu au ştiut şi nu au răspuns 17% dintre cei chestionaţi.

Cercetarea arată că 67% dintre cei intervievaţi ar vota mai degrabă cu PNL condus de Crin Antonescu şi doar 12% cu Partidul Reformator Liberal pe care intenţionează să-l înfiinţeze condus de Călin Popescu-Tăriceanu.

Nu au ştiut şi nu au răspuns 21% dintre cei chestionaţi.

14% dintre respondenţi sunt total de acord să voteze cu Partidul Reformator Liberal al fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu, 29% ar fi total împotrivă, 11% oarecum împotrivă, 20% oarecum de acord.

Nu au ştiut şi nu au răspuns 26% dintre cei chestionaţi.

Sondajul a fost realizat pe baza a 1.103 de interviuri cu selecţia probabilistică a persoanelor. Eşantionul a fost validat pe baza datelor INSSE 2011 şi recensământul populaţiei 2002. Eroarea tolerată este de 3%, la un nivel de probabilitate de 95%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ