O creatură BIZARĂ a băgat spaima în pescari! Are peste 100 de tentacule şi pare de pe altă planetă VIDEO

| 17 oct, 2014

Un pescar chinez a prins o creatura nepamanteana pe care a filmat-o si care a socat internautii din toata lumea.

Ong Han Boon, 54 ani, spune ca s-a instalat in locul lui preferat, langa insula Sentosa, cu speranta de a prinde masa de pranz. La un moment dat, varful uneia dintre lansete a inceput sa se miste. Bucuros ca a prins ceva, Han Boon a mulinat repede, sa scoata captura.

Insa, ce-a vazut in ac l-a ingrozit. O creatura bizara, cu aproape 100 de brate, care se misca nefiresc. O combimatie intre caracatita, stea de mare si un monstru din alta lume. Cel putin, asa a descris barbatul creatura. Ca sa nu-l faca lumea nebun, chinezul a filmat creatura, ca sa aiba dovezi, apoi i-a dat drumul, pentru ca…i s-a facut frica.

Pescarul a postat imaginile pe internet, pentru a obtine o identificare a speciei, insa nimeni nu a putut sa ofere un raspuns clar. Ba mai mult, majoritatea comentariilor s-au indreptat in alta directie si anume cea extraterestra. Creatura ar fi un monstru venit din spatiu, care a calatorit pe un meteorit cazut in mare. Desi posibilitatea ca acest lucru sa se intample este aproape nula, tot mai multi internauti imbratiseaza aceasta ipoteza.

“Este un EXTRATERESTRU!”.

Tag-uri: Ong Han Boon
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ