O firmă din Arad ajunge cel mai mare petrolist independent

| 16 oct, 08:30

Smart Diesel se îndreaptă spre afaceri de 545 mil. lei din vânzarea de motorină către flotele marilor transportatori.

În 2010, Smart Diesel, o com­pa­nie din Arad deţinută de câţiva oa­meni de afaceri puţin cu­nos­cuţi, avea un business de 9,7 mi­lioa­ne de lei. Anul aces­ta se îndreaptă spre 545 mil. lei, Smart Diesel activând pe o nişă a pieţei petroliere, un domeniu de aproape 10 miliarde de euro: alimen­tarea marilor flote auto.

„Cifra de afaceri înregistrată în primul semestru al acestui an a fost de 237,78 milioane de lei, cu 18% peste cifra de afaceri realizată anul trecut, pen­tru aceeaşi perioadă. În ceea ce pri­veşte profitul net, creşterea a fost de 11% faţă de primul semestru al anului 2014“, spun reprezentanţii Smart Diesel.

Smart Diesel devine astfel cel mai mare benzinar particular din România dacă se iau în considerare firmele care au ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate.

Cel mai mare acţionar al acestei fir­me este o altă companie, Transport Service Group, dar şi mai multe per­soane fizice, Daniel Imbre, Ovidiu Ioan Andrieş, Petru Fărcaş, unele dintre ele regăsindu-se şi în acţiona­riatul Trans­port Service Group.

 

mai multe, pe ZF

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 oct, 08:28
Doina Balasa
Simplu si eficient !
Daca actionezi potrivit fata de orice descoperi, va fi o dezvoltare si o schimbare pozitiva in viata ta - John Maxwell !
Suntem in cautarea unor parteneri extrem de dedicati pentru a lucra alaturi de noi in promovarea unui proiect de talie mondiala. Persoanele hotarate si interesate sa colaboreze cu noi si sa castige cu seriozitate bani, sunt rugate sa solicite detalii direct, la adresa de e-mail : [email protected] sau sa viziteze site-ul : www.doiny65.simplesite.com
17 oct, 18:45
mihail30
Simplu de utilizat !
Start rapid si usor! Bani la domiciliu! Cautam urgent colaboratori extrem de seriosi pentru lucru la domiciliu. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, calculator, cunostinte de operare cu documente word si pdf, timp liber de circa 2-3 ore pe zi. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Numai persoanele foarte serioase sunt rugate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ