O nouă declaraţie care adânceşte misterul accidentului lui Dan Condrea

| 26 mai, 08:37

Reporterii Digi24 au fost, din nou, în zona în care a avut loc accidentul în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Au găsit o rută ocolitoare, un drum de pământ care ar putea fi o variantă care să justifice absenţa maşinii conduse de Dan Condrea de pe camerele de supraveghere.

Însă angajaţii unei firme private de pază spun că au fost de serviciu duminică, pe acel drum, şi nu au văzut vreo maşină care să semene cu cea condusă de omul de afaceri.

„Am plecat din Buftea, ne îndreptăm în acest moment spre Corbeanca. Am ales singurul drum care evită alte drumuri naţionale, alte drumuri principale. Este o porţiune de aproximativ 3-4 kilometri pe care o parcurgem şi care, din câte reuşesc să îmi dau seama, va ieşi chiar în zona producerii accidentului”, transmite corespondentul Digi24, care a stat de vorbă şi cu paznicii care patrulează în zonă.

„Noi păzim aici, în zona asta, nu a venit pe aici, îl vedeam.

 

Nici urmă de Dan Condrea pe camerele de supraveghere

Apar tot mai multe întrebări după sfârşitul tragic al patronului Hexi Pharma. A intrat cu viteză foarte mare într-un copac de pe marginea drumului care leagă Corbeanca de Buftea. Nu se ştie cum a ajuns acolo. Reporterii Digi24 au consultat imagini de pe camere de supraveghere din zonă, au luat în calcul toate traseele, dar maşina condusă de Dan Condrea nu apare în imagini. Pe de altă parte, apar semne de întrebare legate şi de modul în care s-a desfăşurat ancheta la faţa locului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ