UPDATE Un deţinut s-a mutilat, la Judecătoria Sectorului 4. Sala, evacuată

| 25 sep, 2013

Judecătoria Sectorului 4 a fost evacuată, în această dimineaţă, după ce un inculpat adus de la Penitenciarul Jilava a scos un cuţit în sala de judecată şi a ameninţat că se va tăia, informează România TV. Pentru moment nu se cunosc revendicările bărbatului, însă jandarmii au reuşit să-l izoleze, astfel încât să nu poată răni pe nimeni.

UPDATE Deţinutul aflat în boxa acuzaţilor la Judecătoria Sectorului 4 care a ameninţat, astăzi, că se sinucide a spart geamurile de la sala de judecată şi a spus că se taie cu un ciob.

Potrivit unor avocaţi care se aflau în apropierea sălii de judecată unde se afla deţinutul, acesta nu a avut un cuţit, ci un ciob lung, cu care a ameninţat că se sinucide.

"Am auzit cum s-au spart geamurile, de două ori consecutiv, iar deţinutul era cu un ciob mare în mână. El era condamnat pentru tentativă de omor şi era nemulţumit de faptul că urmează să fie trecut de la un regim de detenţie semideschis la unul închis", a declarat un avocat, citat de Agerpres.

ŞTIREA INIŢIALĂ Un arestat aflat în boxa acuzaţilor la Judecătoria Sectorului 4 a ameninţat că se sinucide. "Sunt disperat! Mă omor dacă nu-mi faceţi dreptate", ar fi strigat el.

Potrivit unui martor ocular, deţinutul aflat în boxă s-a ridicat brusc în picioare, şi-a ridicat bluza, a scos de la brâu un cuţit mare cu mânerul de plastic, s-a urcat pe grilajul de la geam şi a început să ţipe că este nevinovat şi că vrea dreptate, după care s-a tăiat uşor în zona gâtului.

Jandarmii au reuşit să evacueze sala fără ca altcineva să fie rănit şi l-au izolat pe bărbat, care, din primele informaţii, ar fi nemulţumit că nu are parte de un proces echitabil. De asemenea, a fost apelat serviciul de urgenţă 112, mai multe ambulanţe fiind chemate la faţa locului.

Autorităţile vor demara o anchetă pentru a se stabili cum a reuşit să ajungă deţinutul să aibă asupra lui un obiect tăios şi, mai mult, să pătrundă cu el în tribunal.

Ştire în curs de actualizare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ