O televiziune din România s-a ÎNCHIS după 20 de ani de emisie. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

| 05 ian, 09:17

TVS Braşov, una dintre cele mai vechi televiziuni din oraş, şi-a întrerupt luni emisia, după mai bine de 20 de ani de existenţă în peisajul media braşovean.

Oficial, televiziunea este în revizie tehnică, dar toţi angajaţii au fost anunţaţi de proprietarul Gheorghe Maftei că postul nu mai poate fi susţinut financiar. „Asta deşi reuşeam să ne strângem banii de salarii”, au explicat angajaţii televiziunii, potrivit Buna Ziua Brașov.

„Revizia tehnică” a fost anunţată pentru ca televiziunea să nu îşi piardă licenţa în aşteptarea unui investitor care să salveze brandul cu 24 de ani de existenţă. Contactat telefonic, Gheorghe Maftei, ne-a declarat că deocamdată televiziunea este în revizie „şi mai vedem”.

La TVS Braşov s-au lansat nume importante ale peisajului media de dinainte şi după anul 2000, printre care şi un fost secretar de stat, Marius Fecioru, dar şi Radu Moraru sau Nora Dudiţă, fostă Buda.

Actualii angajaţii ai televiziunii au lăsat ieri şi un ultim mesaj pe pagina de Facebook: „După 24 de ani, la TVS Braşov s-au stins luminile! Echipa TVS Braşov va mulţumeşte pentru că ne-aţi fost alături în momentele de emoţie, de trăiri, la miile de ore de LIVE. Am fost împreună de sărbători, în momentele cruciale pentru ţară, pentru oameni, dar şi în zilele normale, zi de zi, obiectivi şi imparţiali aşa cum v-am obişnuit. Acum a venit momentul să tragem cortina poate doar pentru 3 luni de zile, poate pentru mai puţin timp sau poate pentru totdeauna... din motive independente de voinţa noastră...”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 ian, 02:31
lorica mihaila
CUM POTI SA FACI BANI PE NET

Cum poti sa faci bani pe net! Asa ceva nu poti rata! Un senzational curs care te invata cum poti sa faci bani pe net! Si e GRATUIT cursul! Inveti repede si usor, online, cum poti sa faci bani pe net! Incepe acum! Nu mai sta pe ganduri si cere informatii la adresa de email: [email protected]
06 ian, 11:06
Cornel
Inchidere televiziune
Veste asta as vrea sa o aud despre Antena 3!
07 ian, 09:08
Mircea
Inchidere A3
Nu ai sanse sa auzi de A3 ca se inchide. Sunt placerea oamenilor dusi cu pluta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ