O universitate din România, în Top 200 mondial la capitolul limbi moderne

| 28 feb, 2014

Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) figurează în Top 200 mondial în domeniul limbilor moderne.

"Clasarea Universităţii de Vest în acest top reprezintă încă o confirmare a înaltei calităţi a actului educaţional şi de cercetare avansată desfăşurat la universitatea noastră. Recunoaşterea pe plan internaţional, numeroasele proiecte europene, precum şi relaţiile Universităţii de Vest cu mediul socio-economic conduc la un act educaţional recunoscut pe plan mondial", a declarat rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, potrivit Agerpres.

Clasamentul a fost realizat de compania QS folosind date referitoare la reputaţia academică şi rezultatele cercetării pentru cele mai bune universităţi din lume în diferite domenii.

Universitatea de Vest din Timişoara se află foarte aproape de Top 200 şi cu alte domenii precum Fizica, Matematica, Informatica.

Compania QS se numără printre liderii de pe piaţa globală a serviciilor educaţionale oferind instrumente dintre cele mai diverse universităţilor, companiilor şi profesioniştilor din orice domeniu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ