Oana Mizil a vorbit pentru prima oară despre sarcină. Când se va naşte bebeluşul

| 21 mai, 13:47

Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a oferit joi câteva detalii privind sarcina, mărturisind și ce nume va purta bebelușul care se va naște în ultima lună a verii.

Viitoarea mămică a mărturisit, joi, jurnaliștilor prezenți la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că va naşte la sfârşitul lunii august o fetiţă sănătoasă. Mai mult, fostul deputat a dezvăluit chiar şi numele pe care îl va purta micuţa.

"E o fetiţă cuminte, mulţumesc lui Dumnezeu. Sarcina decurge bine, e sănătoasă. Pe fetiţă o va chema Maria. Noi suntem fericiţi şi Marian este foarte încântat că are o fetiţă", a spus Oana Mizil, citează romaniatv.net.

Oana Mizil a făcut dezvăluirile la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie acolo unde Marian Vanghelie speră să-i convingă pe judecători să-l elibereze din arest preventiv.

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, într-un dosar în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ