Mircea Geoană, audiat la DNA: Am făcut o depoziţie în calitate de martor UPDATE

| 13 mai, 14:09

Mircea Geoană s-a prezentat miercuri, cu puţin înainte de ora 14.00, la sediul DNA, însoţit de avocat. Mircea Geoană este audiat în calitate de martor.

UPDATE. Mircea Geoană s-a ferit să dea amănunte la ieşirea de la DNA.

"Am dat curs invitaţiei pentru a face o depoziţe în calitate de martor. Fiind vorba de o speţă penală care nu este în faza publică, nu pot da mai multe detalii", a spus Mircea Geoană, citat de RomâniaTV.

Mircea Geoană a ajuns miercuri la sediul Direcției Naționale Anticorupție, însoțit de un avocat. El a fost audiat ca martor în dosarul în care a fost arestat preventiv primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, potrivit propriilor declaraţii.

La intrarea în sediul instituției, Geoană a refuzat să facă declarații.

Vanghelie este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, fiind cercetat în stare de arest preventiv. Primarul Sectorului 5 ar fi luat mită în valoare de aproape 90 de milioane de euro pe parcurul a şapte ani.

La un moment dat, numele lui Mircea Geoană a apărut și într-un dosar referitor la finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009, dosar în care Bunea Stancu, fostul președinte al Consiliului Județan Brăila, a fost condamnat la închisoare.

Citeşte şi: Viorel Hrebenciuc a ajuns la DNA. Este audiat în mai multe dosare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ