Mircea Geoană şi-a lansat proiectul „România Socială”

| 26 mai, 19:27

Mircea Geoană şi-a lansat, în această după-amiază, la Târgu-Jiu proiectul „România Socială” care stă la baza partidului pe care vrea să îl înfiinţeze, Partidul Social Românesc.

Evenimentul a avut loc la Muzeul Judeţean „Alexandru Ştefulescu”, în prezenţa câtorva zeci de persoane, inclusiv lideri ai unor partide politice.

„E nevoie de o alternativă serioasă la actuala stângă. Se simte nevoia unei structuri care să reprezinte interesele omului simplu” a spus, în deschidere, deputatul Scarlat Iriza.

Mircea Geoană s-a declarat fericit că revine la Târgu-Jiu şi s-a arătat preocupat de soarta Complexului Energetic Oltenia. Liderul PSRO a anunţat şi că deputatul din Colegiul nr. 1, Răzvan Rotaru, i s-a alăturat în noul partid.

Citeşte şi: Mircea Geoană a plecat din vila RA-APPS cu lucruri care erau pe inventar. Noul proprietar cere să fie aduse înapoi

Lideri politici de dreapta au participat la lansarea partidului lui Geoană. Vicepreşedintele liberal Puiu Diaconescu a declarat că PNL şi PSRO trebuie să-şi unească eforturile pentru a da jos cu guvernul PSD, scrie presa locală.

Nicolae Daviţoiu, liderul Mişcării Populare, a comentat că apariţia unei noi formaţiuni politice este binevenită în contextul în care PNL are „o evoluţie modestă” iar PSD „s-a îndepărtat de agenda cetăţenilor”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 19:55
liviuioan
--DOVLECELUL LIBERAL--
A - iesit pe piata libera-- pepenii de DABULENI--nu este iesiti si stanga asta noua si sociala --e nerabdatoare .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ