Geoană: PSRO trebuie să dea un răspuns milioanelor de români care au așteptări de la stânga românească

| 08 mai, 16:27

Președintele Partidului Social Românesc, Mircea Geoană, a declarat vineri că 'vechile sisteme de partide nu mai pot continua pe vechea matrice', afirmând că PSRO 'trebuie să dea un răspuns milioanelor de români care au așteptări de la stânga românească să le reprezinte interesele'.

'Cel mai cinstit guvern al României, guvernele Ponta, reprezintă de fapt cea mai lungă listă de miniștri corupți din istoria României de la începutul statului român modern, n-a fost niciodată o mai mare cavalcadă de lideri politici demonstrați a fi corupți la nivel guvernamental cum s-a întâmplat în acești trei ani de zile', a mai declarat Mircea Geoană, la Buzău, la lansarea programului 'România Socială'.

Geoană a susținut că PSRO a apărut 'nu ca o acțiune ostilă la adresa PSD', ci pentru că 'trebuie să dea un răspuns milioanelor de români care au așteptări de la stânga românească să le reprezinte interesele'.

'Programul 'România Socială' este un proiect autentic pentru țară, cu 160 de măsuri pentru redresarea și dezvoltarea României. PSRO militează pentru o nouă politică a clasei de mijloc ca parte esențială a societății bunăstării', a mai declarat Mircea Geoană.

Mircea Geoană a mai afirmat că până la jumătatea lunii iunie, 'PSRO va avea nuclee de organizare în întreaga țară'.

Tag-uri: Mircea Geoană, PSRO
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 17:44
liviuioan
--PRIMAVARA--nu dorm--
Saracul-- nu mai are somn de cand finantarea vanghelioata, atent dirijata de bunicutul amorezat--a incetat . Stapanul haturilor de la avariata--CARUTA CU COVILTIR--caii e mascati--veselul nostru presedinte de-o noapte s-a facut iar--PRES-- Cuplul--MRU--FALCA--a castigat o prima batalie--PREDOIU nu conteaza .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ