Oana Roman, atac dur la adresa lui Rareş Bogdan: Dacă nu ştiţi măcar tăceţi

| 09 iul, 20:50

Oana Roman l-a criticat dur pe realizatorul de emisiuni Rareş Bogdan. Fiica fostului premier al României a fost scoasă din sărite de nepriceperea unui jurnalist care se vrea a avea o experienţă extrem de mare.

Omul de televiziune a afirmat in emisiunea sa ca premierul Victor Ponta si-a petrecut ultima perioada in "lumea araba", el aflandu-se in Turcia unde face recuperare dupa operatia la genunchi. Oana a luat foc cand a auzit aceasta afirmatie si i-a oferit o lectie de geo-politica pe Facebook. "Astazi am deschis televizorul....ajung din greseala pe un post unde un domn ..moderator....la un post de stiri....afirma, citez: " in lumea araba acolo unde dl Ponta si a petrecut ultima luna." .Am incheiat citatul....Dle .moderator...Turcia nu este in lumea araba....este o tara musulmana dar nu araba. Si asta pentru ca: nu toti musulmanii sunt arabi, nu toti arabii sunt musulmani....( multi arabi sunt crestini) iar dintre musulmani doar 20 la suta sunt arabi. A fi arab inseamna a vorbi araba nu a fi musulman. Sunt peste un miliard de musulmani in lume iar dintre ei , arabi sint pana in 300 de milioane. Majoritatea musulmanilor sunt in India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Turcia. Multi sunt in Africa....dar NU Sunt arabi. Turcia este o tara musulmana intre Europa si Asia....o tara Orientala, dar nu araba. Va rog daca nu stiti macar taceti.", a scris Oana pe contul ei.

 

Citeşte şi: RAREŞ BOGDAN, atac fără precedent: "Ruşine infinită... "

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iul, 13:20
camy
Rares Bogdan - incult!!!!
Acest golan"Rares Bogdan" - o cocota masculina, un parvenit venit din cloaca de golani din Ardeal ,care la varsta lui s-a plimbat in intreaga lume!!!!!(nu stiu de unde, de la ce servicii are bani,relatii cu mafiotii din Ardeal,din Bucuresti, cu Vanghelie, cu Rosca Stanescu, Gusa, etc - toti cu bani facuti la negru!!!) - a ajuns sa se creada un mare jurnalist!!!! dar este un incult!!!! iar noi prostimea ar trebui sa-l taxam. Bravo Oana!!!!! oamenii scoliti nu sunt luati in seama!!!!!! Numai pramatiile, lingaii ,cocalarii au ajuns la Televiziuni !!!!!!.Oamenii buni au plecat in strainatate pentru a se realiza profesional si unde sunt apreciati. Daca doresc sa se intoarca NU AU LOC DE ACESTI PARVENITI, PROSTI dar cu bani si platiti de Serviciile secrete in slujba carora lucreaza. Rusine!!!! Rares Bogdan!!!!
La televiziunea Realitatea- inainte de venirea grupului mafiot Gusa+Rares Bogdan- au lucrat foarte multi jurnalisti foarte buni, dar toti au plecat!!!! nu va intrebati de ce???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ