OANA ZĂVORANU, învingătoare în confruntarea cu Traian Băsescu. Cum l-a dovedit vedeta pe fostul preşedinte

| 24 apr, 11:37

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru scandalurile în care a fost implicată, dar şi pentru circul creat la televizor. Mai mult, vedeta a intrat la un moment dat şi în politică, însă s-a retras în urma conflictului iscat între ea şi Corneliu Vadim Tudor. Însă, decizia Oanei Zăvoranu de a intra în politică l-a pus pe Traian Băsescu în postura de a fi comparat cu vedeta.

Iată 5 deosebiri între Oana Zăvoranu şi Traian Băsescu evidenţiate de gandul.info:

1.   Oana Zăvoranu a ştiut când să se retragă din politică.  (Demn, înjurându-se doar cu Tribunul).

2.   Când spune inepţii, diva e sinceră.

3.   Cu ea la Cotroceni, măcar ne-am fi distrat.

4.   Dacă Zăvo ar fi fost obligată să aleagă între Justiţie şi Pepe, MCV-ul era ridicat demult.

5.   Oana Zăvoranu şi-a asigurat posteritatea, ieri noapte pe la unu, dăruind literatura de specialitate cu sintagma ”statul de drept comun”. Băse a avut rău de mare: “E ca o întâmplare: trei oameni din echipa mea, arestaţi de alţi trei oameni tot din echipă (…).Eu am fost comandant de navă, mi-am apărat şi ospătarii când îi prindeau cu contrabandă, dar când e vorba de şeful DIICOT, ANI - cum să nu cred în ei?”

 

Citeşte şi: OANA ZĂVORANU, trădată de apropiaţi. Ce mesaj şocant a primit în timp ce se afla într-o emisiune

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 apr, 17:42
dorin
comparatie
NU VA E RUSINE SA COMPARATI PE TRAIAN BASESCU CU OANA ZAVORANU ?????!!!DE CE NU IL COMPARATI DE EXEMPLU PE RARES BOGDAN CU ACEST PERSONAJ PENIBIL CARE ESTE OANA ZAVORANU........
27 mai, 08:22
Jock
Nebunii se compara intre ei. Si idiotii si marlanii, Rares Bogdan nu intra in categoria celor doi. Nici nu suporta comparatie. Ceilalti doi sint doi diavoli, doi rai si nesimtiti ca de mincinosi nu mai vorbesc. Ce om timpit, cum sa spui asa ceva. ? (I-am aparat si pe ospatari care faceau contraband atunci cum sa nu-I apar pe cei de la ANI,DNA si sefa DIICOT). Asta-i un autodenunt in toata regula . Tot jaful facut de Udrea-Cocos & Comp/ s-a facut cu acceptul si sprijinul lui Basescu, altfel nu se putea asa ceva. La puscarie cu Kovesi care l-a protejat si-l protejeaza in continuare pe Basescu si oamenii lui. Nici mafioata asta ce a luat 200 mii Euro de la Bercea Mondial nu este mai breaza. La puscarie.
24 apr, 15:43
Munteanu Constantin
Modalitate CINSTITA de imbunatatire a situatiei financiare a romanilor de rand isteti, din toata tara. Daca va stiti rabdatori si perseverenti, va oferim o afacere INEDITA, inaintea careia urmati un curs GRATUIT pe email, complet si cu instruire de la zero, dupa care incheiati BENEVOL contract legal cu Editura Epublishers SRL si castigati bani GARANTAT in functie de implicare si realizari.
Pentru informatii complete, trimiteti mesajul “VREAU SA MA CONVING” la adresa de email : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ