UPDATE Omar Hayssam refuză să vorbească

| 20 aug, 2013

Omar Hayssam a fost adus marţi la DIICOT pentru noi audieri cu zeci de mascaţi după el. Nici la intrare și nici la ieșire el nu a dorit să dea vreo declarație. De asemenea, tăcerea a fost păstrată și în fața procurorilor.

 

 

Omar Hayssam a refuzat din nou să dea declarații în fața procurorilor DIICOT. Acesta s-a rezumat să spună că verișoara lui va anunța procurorii când va fi dispus să vorbească. După aproximativ o oră, sirianul a fost scos din sediul DIICOT, înconjurat de un impresionant dispozitiv de securitate. Ca și data trecută, sirianul nu a scos o vorbă. El va fi dus înapoi la penitenciarul de maximă siguranță Mărgineni.

Hayssam a intrat în sediul DIICOT având în stânga şi în dreapta lui câte două rânduri de mascaţi, care au avut grijă să-i ţină pe ziarişti departe de terorist.

Teroristul a fost dus la DIICOT în dosarul în care este judecat pentru înşelăciune şi delapidare.

Tag-uri: DIICOT, Omar Hayssam
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ