Omul de afaceri Ioan Bene a fost reţinut de DNA

| 28 mai, 2014

Omul de afaceri Ioan Bene, patronul societăţii 'Napoca Construcţii', care a derulat contracte cu Consiliul Judeţean Cluj pentru construirea Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, conform unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Omul de afaceri Ioan Bene, patronul societăţii 'Napoca Construcţii' va fi prezentat Curţii de Apel Cluj cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile alături de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi Vasile Pogăcean, asociat şi administrator la SC Sinai Comimpex SRL Iclod, reţinuţi în acelaşi dosar.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu este acuzat de luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii ca instigator şi complicitate la spălare de bani.

Tag-uri: DNA, Horea Uioreanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ