Oracle: Social Media dictează cursul lucrurilor

| 21 mai, 2013

Oracle avertizează că, într-o lume în care social media dictează cursul lucrurilor, companiile de asigurări nu pot face faţă cu tehnologie veche.

"Din păcate, însă, încă există asiguratori care folosesc tehnologie învechită. Într-o lume în care social media dictează cursul lucrurilor, nu poţi face faţă cu tehnologie veche", a afirmat Glenn Lottering, senior director pentru regiunea EMEA la compania Oracle, la Forumul Internaţional de Asigurări Reasigurări FIAR 2013 de la Sinaia.

Lottering a adăugat că provocările actuale sunt imense pentru piaţa de asigurări, însă, dacă există produse competitive, vor apărea şi rezultate pe măsură.

"Vreau să fie cunoscut faptul că România şi Europa de Est au şansa de a aduce inovaţii. De altfel, cel mai mare ritm de inovare a fost observat la jucătorii de pe piaţa din Europa de Est. Dacă anul trecut nu puteam afirma cu certitudine, azi pot spune că social media poate fi folosită pentru a creşte afacerile, fiind canale de distribuţie cu costuri foarte scăzute. Totuşi, trebuie avut în vedere faptul că Facebook începe să piardă uşor teren în favoarea altor canale, aşa că noua generaţie care va cumpăra produse de asigurări în viitor prin aceste mijloace s-ar putea să nu folosească aceleaşi instrumente de social media", a mai spus Lottering.

Sectorul asigurărilor a înregistrat în 2012 rezultate bune pentru prima dată după o lungă perioadă de timp, iar tendinţa evidenţiată în ultima perioadă este aceea de a simplifica produsele pentru a le face cât mai accesibile, a menţionat reprezentantul Oracle.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ