Băsescu: Cred că va fi crucială campania pe internet în 2014

| 07 iun, 2013

Preşedintele Traian Băsescu crede că în România anului 2014 campaniile electorale pe internet vor fi mai eficiente decât cele pe canalele de televiziune.

"Dacă privim la procentul de români, spre exemplu, care utilizează internetul trebuie să recunoaştem că nu este foarte mare. Sunt circa nouă milioane, deci sub 50%, iar Facebook-ul 5,8 milioane. Este totuşi un acces la 9 milioane de oameni. Oricât m-aş duce la o televiziune mai mult de un milion nu are orice rating are în seara respectivă. Sigur, nu o să-i atingi pe cei 9 milioane, sunt câteva zeci de mii, sute de mii pe care îi atingi cu un mesaj pe internet. (...) Însă, este clar că după mine şi în România anului 2014 deja campaniile pe internet vor fi mai eficiente decât cele pe televiziuni", a spus Băsescu, astăzi, la cea de-a doua o întâlnire cu susţinători ai paginii sale de Facebook, întrebat cât de mult crede în soluţia comunicării pe internet.

El s-a declarat convins că va fi foarte importantă campania pe internet la alegerile prezidenţiale din 2014.

"La noi, în 2014, sunt convins că va fi mai importantă campania prezidenţială pe internet, decât pe televiziuni, mai ales că televiziunile au şi grijă se se autodiscrediteze prin partizanatul pe o idee, nici măcar pe un om. Cred că va fi crucială campania pe internet în 2014, nu la europarlamentare, la prezidenţiale. De 2016 nu mai discutăm - cine nu va avea o puternică bază pe internet nu va comunica eficient, vorbesc dintre politicieni, nu vor comunica eficient cu electoratul. Dar eu nu mai candidez", a subliniat Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, două zile, la întâlniri cu susţinătorii de pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru", organizată în cadrul ICEEFest 2013

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ