Băsescu: Nu sunt de acord cu 30% cvorum la referendum. Voi reacţiona

| 07 iun, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat vineri că nu este de acord cu scăderea pragului de validare a unui referendum la 30%, punctând că va reacţiona pe acest subiect în curând.

"Vă asigur că şi eu voi reacţiona şi nu sunt de acord cu un cvorum de 30% . Şi o să vedeţi cum şi nu e departe momentul în care reacţionez", a declarat Traian Băsescu, la o întâlnire cu susţinători ai paginii sale de Facebook, întrebat cu privire la scăderea pragului de validare a referendumului.

Băsescu a mai spus că România nu este încă o ţară în care populaţia să aibă "nivelul de gândire democratică" care să permită validarea de referendumuri cu un prag de sub 50%.

Preşedintele Traian Băsescu a participat la două întâlniri cu susţinătorii de pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru", organizată în cadrul ICEEFest 2013.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iun, 2013
costica
cine se crede
ba omul vrea prag de suta la suta ce dracu si ce poate vrea pe viata la presidentie ca asta sa nascut presedinte nu ba nene vezi ca romania e plina de romani care nu sant politicieni si ei nu sant deacord cu tine hu hu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ