Netflix, marele furnizor american de filme, ar putea fi adus de Orange în România

| 10 mar, 2014

Netflix, furnizorul american de filme, seriale si emisiuni tv de succes, distribuite prin streaming pe internet, este pe cale sa isi lanseze serviciile in Europa. Iar prima tara vizata de compania americana este Franta, acolo unde au inceput deja negocierile cu gigantul Orange. 

Stéphane Richard ( CEO Orange ) a confirmat, la sfârșitul săptămânii trecute, că Netflix intentionează sa lanseze serviciul său în Franța, în această toamnă, dar a spus că discuțiile despre un acord exclusiv cu Orange sunt premature.

“Nu este clar ce model de distributie doresc să aibă, deci dacă este un model pur over-the-top, cum au în SUA, ori va fi un model de distribuție doar pe receiverele operatorilor “, a spus Richard.

Compania Orange este văzută ca partenerul cel mai probabil pentru Netflix în Franța, deoarece, pe de o parte, este cel mai mare furnizor de internet în bandă largă, iar pe de altă parte rivalii Bouygues Telecom si SFR sunt legați de grupuri mari de mass-media, cum ar fi TF1 și Canal+.

Daca va realiza un acord cu Orange, nu este exclus sa vedem serviciile Netflix cat de curand si in Romania, tot prin intermediul operatorului telecom.

Mai multe, pe gadgetreport.ro.

 

 

 

Tag-uri: Netflix, Orange
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ