Orange România lansează serviciul de distribuţie TV

| 11 iun, 2013

Orange România a anunţat lansarea serviciilor de televiziune prin satelit. Operatorul de telefonie mobilă oferă 95 de canale TV, dintre care 37 în format HD.

Orange România lansează noul pachet pentru a-şi întregi oferta actuală de servicii mobile, astfel încât să poată oferi clienţilor o gamă completă de servicii de comunicaţii, la nivelul tuturor tipurilor de dispozitive. 

Potrivit lui Jean-Francois Fallacher, CEO al companiei Orange România, "Orange TV înseamnă cel mai mare număr de canale TV HD, cel mai puternic semnal de satelit, cea mai bună acoperire, asistenţă dedicată pentru clienţi, acces pe mai multe tipuri de ecrane, o antenă eficientă de dimensiuni mai mici", toate acestea posibile datorită expertizei Grupului Orange şi a parteneriatelor durabile pe încheiate cu companii de renume mondial din industria televiziunii.

Pachetul Orange TV va folosi un număr considerabil de transpondere pe poziţia orbitală ASTRA 31,5 grade est şi va transmite în standardele DVB-S2 şi MPEG4. 

La rândul său, GlobeCast va asigura criptarea şi codarea atât a canalelor în definiţie standard (SD), cât şi a celor de înaltă definiţie (HD) incluse în pachet

Serviciile sunt disponible pe DTH şi computer, iar în câteva luni vor fi disponibile pe smartphone şi tabletă, potrivit ECONOMICA.NET.

Orange oferă patru pachete: Local HD, World HD, Universe HD şi SuperNights HD, fiecare la definiţie standard şi în variantă High Definition.

Local HD - 36 de canale standard definition, 6 posturi in format HD - 5 euro
Discount 1 euro dacă beneficiarul are deja un abonament la Orange - 4 euro
Discount de 1,5 euro dacă beneficiarul are două abonamente la Orange - 3,5 euro

World HD - 65 de canale standard definition, 19 posturi în format HD - 8 euro
Discount de 1,6 euro dacă beneficiarul are deja un abonament la Orange - 6,4 euro
Discount de 2,4 euro dacă beneficiarul are două abonamente la Orange - 5,6 euro

Universe HD 95 de canale standard definition, 37 în format HD - 12 euro
Discount de 2,4 euro dacă beneficiarul are deja un abonament la Orange - 9,6 euro
Discount de 3,6 euro dacă beneficiarul are două abonamente la Orange  - 8,4 euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ