Orange România a înregistrat în acest an venituri în creştere

| 23 oct, 2013

Compania telecom Orange România a înregistrat în primele nouă luni din acest an venituri de 690 de milioane de euro, în creştere cu 0,7% faţă de perioada similară a anului trecut, operatorul raportând un număr de 10.383.481 de clienţi, la 30 septembrie 2013, potrivit datelor anunţate miercuri de companie.

În trimestrul al treilea din acest an, veniturile operatorului au fost de 241 de milioane de euro, în creştere cu 3,2% faţă de trimestrul al treilea din 2012, în baza comparabilă.

'La 30 septembrie 2013, Orange România avea 10.383.481 clienţi, cu 183.000 mai mulţi decât în urmă cu trei luni. Noul serviciu Orange TV, cu cele mai multe canale HD pe televizor, disponibil şi pe laptop, tabletă şi smartphone prin Orange TV Go, ofertele cu trafic de date inclus în toate abonamentele şi opţiunile PrePay, împreună cu noile servicii şi aplicaţii, dar şi atenţia acordată modului de interacţiune cu clienţii, au avut o contribuţie importantă în atragerea unui număr mai mare de utilizatori ai serviciilor Orange', se arată în comunicat.

Potrivit operatorului, accesul facil la internet de pe orice abonament sau cartelă PrePay, dezvoltarea continuă a reţelei existente, precum şi extinderea acoperirii 4G au condus, în trimestrul al treilea din 2013, la o creştere a traficului de internet pe mobil cu 85% faţă de perioadă similară a anului trecut. Această evoluţie este susţinută de vânzările de smartphone-uri, cu 101% mai mari în trimestrul al treilea al acestui an faţă de trimestrul al treilea din 2012. Această creştere s-a datorat atât îmbogăţirii portofoliului de smartphone-uri, disponibile într-o gamă variată, la preţuri accesibile, cât şi serviciilor Orange Care, care asigură asistenţă completă clienţilor care îşi achiziţionează pentru prima dată un astfel de telefon.

În acelaşi timp, numărul tabletelor vândute în trimestrul al treilea al anului 2013 a crescut de şapte ori faţă de perioada similară din 2012. Un rol determinant în această creştere îl au noile servicii şi aplicaţii Orange, care le asigură clienţilor navigarea pe internet, posibilitatea de stocare şi protecţie a informaţiilor, precum şi servicii de divertisment, ce pot fi accesate oriunde, de pe orice tip de ecran.

'Suntem multumiţi de performanţa înregistrată de companie în primele nouă luni ale anului, în linie cu dorinţa noastră de a le oferi utilizatorilor Orange cea mai bună experienţă digitală. Astfel, în prezent, clienţii noştri beneficiază de trafic de date inclus în toate abonamentele şi opţiunile PrePay, de servicii de televiziune de
înaltă calitate, pe mai multe tipuri de ecrane, precum şi de servicii de date mobile sigure, pe care vom continua să le dezvoltăm, prin consolidarea reţelei naţionale
3G+ şi extinderea serviciilor de ultimă generaţie 4G', a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ