OZANA BARABANCEA, mesaj dur după tragedia de la Colectiv: Ce versuri promovau artiştii aceia?

| 31 oct, 14:05

Ozana Barabancea a postat un mesaj ce a revoltat lumea virtuală. O mulțime de reacții negative au venit la adresa mesajului postat de ea, așa că ulterior l-a șters.

‘Doamne ferește! Doamne iartă-ne pentru că am uitat de Tine și de noi și pentru că ne împrăștiem energia Ta un mizerii. Condoleanțe familiilor îndoliate! Îmi pare rău ude vestea oribilă pe care mi-a dat-o ruda mea azi de dimineață. Suntem victimele propriilor noastre greșeli. Și continuăm să îi blamăm pe alții și continuăm să căutăm în exteriorul nostru vina. Toți vrem să arătăm cu degetul spre exterior. Ce lansare de CD a fost azinoapte în club Colectiv? Ce versuri promovau artiștii aceia? Ce promovau ei? o schizofrenie mentală…săvibreze nenorocirile și gândurile negative. Nu vindeca nimic, dincontra. Sper să nu ajungă pe piață asemenea chemări negative și să fie un semnal de alarmă pentru noi toți. Farell a compus Happy și noi compune invitații la ură și uitarea sinelui. Mantra este o rugă sfântă. Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualității. Din păcate, ce au scos pe gură, aia s-a întâmplat. Suntem în a 5-a dimensiune. Tot ce gândim se materializează mult mai repede ca înainte. Avem o demonstrație tristă făcută azi noapte în clubul Colectiv. S-a murit în colectiv. Cui îi face bine să meargă noaptea în locuri obscure și să bea, să și-o tragă prin WC-uri și să vomite apoi în taxi? Doar pentru că e…cool?’, a scris Ozana Barabancea pe Facebook.

 

Citeşte şi: Cea mai mare TRAGEDIE. MĂRTURII DEVASTATOARE ale supravieţuitorilor

După doar câteva minute a șters postarea și a transmis un mesaj mult mai ponderat.

‘Stau sa ma intreb daca ar trebui sa imi cer scuze ca imi spun parerea …sau pentru ca nu ma fac explicita. Evident ca sufar si sint sub soc ca noi toti. Cei ce nu sunt deacord cu mine au dreptul sa o faca. Cred ca ar fi mai bine sa mergem sa donam sange decat sa scriem pe facebook. Aveam dreptate cand spuneam ca iau o pauza pana pe 20 noiembrie. Mai bine o respectam. Scuze. Condolente familiilor ! Atat’, a scris ulterior Ozana Barabancea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ