PC vrea sa fuzioneze cu PPDD la ordinul PNL

| 27 mai, 2013

În următoarea perioadă, scena politică ar putea fi martora unei noi mișcări spectaculoase. Astfel, surse bine informate susțin că Partidul Conservator ar fi primit sarcină din partea liberalilor să încerce o fuziune cu partidul lui Dan Diaconescu.

Motivul este simplu și este legat de incertitudinea ce planează asupra viitorului USL, ca urmare a tensiunilor care au afectat Uniunea în ultima perioadă. Pentru că, în ipoteza în care USL s-ar rupe, PSD are șanse mult mai mari decât liberalii să se mențină la guvernare. Și cum nimeni nu vrea să părăsească un partid aflat în opoziție pentru a ajunge tot în opoziție, PSD devine o țintă mult mai atractivă decât PNL pentru parlamentarii și aleșii locali ai partidului lui Dan Diaconescu, care doresc să părăsească barca în scufundare a PP-DD. Ca urmare, PNL încearcă să prevină întărirea forței de care dispun social-democrații, preluând cu totul formațiunea politică a lui Dan Diaconescu, prin intermediul Partidului Conservator.

Pentru a-și face cât mai atractivă oferta și a obține acceptul lui Dan Diaconescu, conservatorii ar urma să-i ofere acestuia o posibilitate de a continua să „OTV-izeze” spațiul media. Mai exact, Dan Diaconescu ar urma să primească acces liber pe ziarele și televiziunile trustului Intact.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ