PDL Bucureşti cere Guvernului să atace decizia de suspendare a eutanasierii maidanezilor

| 24 iun, 2014

PDL Bucureşti solicită Guvernului să atace decizia Curţii de Apel Bucureşti de suspendare a normelor de aplicare a legii care permite uciderea maidanezilor, a declarat purtătorul de cuvânt al acestei formaţiuni politice, Mihai Atănăsoaiei, potrivit unui comunicat de presă.

'PDL Bucureşti cere Guvernului condus de Victor Viorel Ponta să modifice urgent normele de aplicare a legii câinilor fără stăpân astfel încât această lege să se poată aplica în Capitală şi în restul ţării pentru ca nimeni să nu mai moară muşcat de animalele de pe străzi', relevă sursa citată.

Conform lui Atănăsoaiei, după ce în 2012 PSD a semnat protocol electoral cu unele ONG-uri şi a atacat legea la Curtea Constituţională cu scopul de a câştiga voturi, în prezent organizaţiile nonguvernamentale au blocat în instanţă normele de aplicare având ca motiv proasta redactare a acestora de către Guvernul Ponta.

'Acest blocaj poate fi extrem de periculos pentru viaţa şi sănătatea bucureştenilor a căror problemă rămâne nerezolvată. În schimb, blocajul este motivul perfect pentru ca Sorin Oprescu - primarul în al cărui mandat un copil a fost ucis de câinii fără stăpân - să facă ceea ce ştie el mai bine pentru rezolvarea problemei, adică nimic', a adăugat Mihai Atănăsoaei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ