Pepe şi-a pus soţia într-o poziţie incitantă: imaginea a devenit viral pe Facebook GALERIE FOTO

| 07 sep, 18:11

Pepe a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de soţia sa, Raluca Pascu. Cei doi îndrăgostiţi s-au pozat la botezul fiicei lor, Rosa. Eleganţi, ea în rochie, iar el la costum, Raluca şi Pepe s-au pozat sex, potrivit spynews.ro.

Artistul a sărbătorit-o pe micuţa Rosa cu muzică şi voie bună, iar alături i-au fost prietenii, rudele, dar şi multe vedete. Într-un moment în care erau doar ei doi, Pepe şi Raluca s-au pozat într-o ipostază incitantă, spre deliciul fanilor.

Pepe şi Raluca Pastramă au împreună două fetiţe: Maria (2 ani) şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii.

Sluja de creştinare a Rosei a avut loc sâmbătă, 30 august, într-un lăcaş mic din zona Dristor pe care Pepe şi soţia lui Raluca l-au decorat cu o mulţime de trandafiri. Cei doi au împreună două fetiţe: Maria (2 ani) şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 sep, 01:07
neghinita
bani !
Oportunitate pentru oricine!
Aceasta oportunitate este unica, rodul muncii unei echipe
de profesionisti inimosi, gata sa va ofere
si dvs o cale de a va rotunji veniturile!
Va asteptam sa incepeti si sa castigati bani acum,
din prima luna, in ritmul dvs, fara stres, fara obligatii!
Cereti mai multe informatii la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ