BOTEZ cu dezlegare de la preoţi! Ce a făcut ANDRA ca să poată fi naşa fetiţei lui Pepe

| 29 aug, 20:09

Împreună cu Cătălin Măruţă, Andra o va boteza duminică pe fetiţa lui Pepe, la doar 39 de zile de când a născut, motiv pentru care ea e nevoită să-şi facă molifta, potrivit Libertatea.ro.

Andra şi Cătălin Măruţă se pregătesc să devină din nou naşi, de data aceasta ai micuţei Rosa, cea de-a doua fetiţă a lui Pepe şi a Ralucăi Pascu.

Credincioasă de felul său şi dat fiind faptul că a născut în urmă cu doar o lună, artista le-a solicitat preoţilor dezlegare pentru a putea intra în biserică.

Mai precis, naşa Andra îşi va face molifta puţin mai devreme de 40 de zile, după care o va creştina pe Rosa Alexandra. Altfel, ea a fost cea care, împreună cu Cătălin Măruţă, soţul său, a ales biserica pentru botezul care va avea loc duminică, un lăcaş mai micuţ, dar foarte drăguţ, din zona Dristor.

Trandafiri roşii şi-n biserică

Numele Rosei i-a inspirat atât pe naşi, cât şi pe părinţi, în alegerea “decorurilor”. La fel ca în restaurantul unde va avea loc petrecerea de după creştinare, şi în biserica unde se va ţine slujba se vor afla aranjamente din trandafiri roşii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 sep, 12:09
Cristian
Afacere online acasa !
Afacere online acasa! Ce faci cand ti se termina banii si nu gasesti nicaieri niciun job mai bun? Aceasta problema o poti rezolva chiar acum! Iti oferim o afacere la cheie, cu castiguri chiar si din prima luna. Lucrezi elegant, fara sefi, fara sa fii obligat sa construiesti retele de oameni, pentru a putea castiga bani. Iti trimitem tot pachetul de informatii, dupa ce ne contactezi la adresa de gmail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ