UPDATE Judecătoarea Geanina Terceanu, reținută de DNA. Ar fi primit mită peste 200.000 euro în tranșe

| 19 noi, 16:46

Judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul București a fost adusă joi seara la DNA pentru a fi audiată în dosarul în care este suspectată că a luat mită pentru a da o soluție de achitare în dosarul transferurilor din fotbal.

UPDATE Judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul București a fost reținută, joi seara, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor, magistratul nu a dorit să dea declarații în fața procurorilor în dosarul în care este suspectată că a luat mită pentru a da o soluție de achitare în dosarul transferurilor din fotbal.

UPDATE Potrivit unor surse judiciare, judecătoarea ar fi primit peste 200.000 de euro în tranșe pentru a da o soluție de achitare în dosarul transferurilor din fotbal.

Sursele susțin că magistratul ar fi mers și pe stadion să negocieze mita.

Tot joi, fostul finanțator al Clubului Dinamo Cristian Borcea și foștii impresari Ioan și Victor Becali au fost audiați de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, fiind aduși cu duba din penitenciarul Poarta Albă.

Audierea a avut loc în contextul în care procurorii au efectuat joi percheziții la Tribunalul București, care au vizat-o pe judecătoarea Geanina Terceanu.

Procurorii fac percheziții la biroul judecătoarei Geanina Terceanu Teodorovici. Ea este cea care a dat prima sentință în celebrul dosar al transferurilor din fotbal. În primă instanță, cele opt persoane implicate în acest dosar au fost achitate.

Decizia Tribunalului București a fost răsturnată la recurs, iar cei opt „grei ai fotbalului” au fost condamnați la închisoare.

Judecătoarea este audiată în prezent la DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ