Timiş: Chirurgul care a luat mită, trimis în judecată

| 23 noi, 17:11

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Streian Caius-Glad, chirurgul de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, potrivit Agerpres.

'În rechizitoriul procurorilor se arată că la data de 9 noiembrie, inculpatul Streian Caius-Glad, în calitate de medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, a primit de la o persoană denunţătoare suma de 1.000 de lei, pentru a efectua o intervenţie chirurgicală soţului acesteia', se arată într-un comunicat de presă. 

În dimineaţa zilei de 10 noiembrie, inculpatul a chemat-o pe respectiva persoană şi i-a comunicat că starea de sănătate a soţului său este foarte gravă, iar intervenţia ce urmează a fi efectuată este foarte scumpă, astfel că suma de 1.000 lei este insuficientă, pretinzând încă 5.000 lei. 

În după amiaza aceleiaşi zile, la solicitarea inculpatului, persoana denunţătoare i-a remis suma de 3.000 de lei din cei 5.000 de lei pretinşi, acesta fiind surprins în flagrant. 

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Tribunalului Timiş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ