PERCHEZIȚII ÎN BRAȘOV la suspecți de proxenetism. Ar fi obținut 1,5 milioane euro din exploatarea unor tinere

| 17 mai, 10:32

Un număr de 16 percheziții domiciliare sunt efectuate miercuri de polițiști, în municipiile Brașov și Săcele, la suspecți de proxenetism care ar fi obținut din această activitate infracțională circa 1,5 milioane de euro, conform Poliției Române.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), perchezițiile la membrii unei grupări infracționale suspectate de proxenetism sunt făcute de lucrători ai Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov.

'Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză ar fi comis acte de proxenetism pe teritoriul Uniunii Europene, în țări precum Austria, Elveția, Germania și Spania. În fapt, aceștia ar fi exploatat mai multe tinere, membrii grupării identificând clienți din străinătate. Sumele de bani obținute din activitățile infracționale se ridică la 1.500.000 euro', se arată în comunicatul IGPR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ