Percheziții la Inspectoratul Școlar Dâmbovița: Mai multe persoane sunt suspectate de șantaj și abuz în serviciu

| 19 ian, 08:16

Polițișii din Dâmbovița efectuează, în această dimineață, șapte percheziții domiciliare și pun în executare 26 de mandate de aducere în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, abuz în serviciu și infracțiuni conexe faptelor de corupție.

“La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița efectuează 7 percheziţii, pe raza judeţului Dâmboviţa, dintre care 2 la instituţii publice şi 5 la locuințele unor  persoane fizice”, se arată în comunicatul remis de Inspectoratul General al Poliției Române.

De asemenea, sunt puse în executare 26 de mandate de aducere.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de procurorii ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, abuz în serviciu şi infracţiuni conexe faptelor de corupţie.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ