Percheziții la Poliția Rutieră Brăila. Opt polițiști sunt suspectați că luau MITĂ

| 11 mai, 08:56

Mai multe percheziţii au loc la această oră în Brăila, inclusiv la sediul Poliţiei Rutiere. Sunt vizați mai mulţi poliţişti ai acestui serviciu. Procurorii au informaţii că aceștia ar fi luat sau chiar ar fi cerut mită pentru a-i scăpa pe şoferi de amenzi.

În total, serviciul DGA desfășoară 16 percheziții, inclusiv la domiciliile unora dintre polițiștii suspectați de corupție. Este vorba despre opt agenți, care ar fi luat mită între 50 și 200-300 de lei.

Autoritățile au ridicat documente, procese-verbale și sume de bani în timpul perchezițiilor, la sfârșitul cărora suspecții vor fi aduși la audieri la Parchet.

Ancheta durează de câteva luni și a fost declanșată în urma unor sesizări din partea șoferilor nemulțumiți că polițiștii le-ar fi cerut bani. DGA a avut și ofițeri sub acoperire în cursul operațiunii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ