PERCHEZIŢII în Argeş, la suspecţi de înşelăciune pe bursele de transporturi

| 11 ian, 09:06

Polițiștii din Argeș și Dolj efectuează, luni, 20 de percheziții în cele două județe și municipiul București, la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile membrilor unei grupări infracționale organizate specializată în înșelăciuni pe bursele internaționale de transporturi, potrivit RomaniaTV.

Descinderile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, într-un dosar instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.


"Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și înșelăciune. Persoanele sunt bănuite că, utilizând datele de identificare ale unor societăți comerciale fictive cu obiect de activitate transporturi rutiere de marfă, ar fi plasat comenzi pe bursele de transport internațional de marfă, pe care nu le-ar fi onorat. După confirmarea comenzilor, mărfurile încărcate nu mai ajungeau la destinația prestabilită, ci erau direcționate spre România. Ulterior, bunurile ar fi fost valorificate pe piața neagră, la prețuri subevaluate", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeș.

Prejudiciul creat prin săvârșirea infracțiunii este estimat la peste un milion de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ