Angajaţi ai unei firme de transport aerian, cercetaţi de poliţiştii mureşeni

| 10 ian, 12:27

Cincisprezece angajaţi ai unei companii din domeniul transportului aerian sunt cercetaţi de poliţiştii din Mureş, fiind suspectaţi că au indus în eroare angajatorul, comunicând deplasări şi beneficierea de servicii turistice fictive, şi au prejudiciat astfel compania cu circa 435.000 de lei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Poliţia Română, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Mureş s-au sesizat din oficiu, în 5 ianuarie, cu privire la faptul că, în perioada 2010-2014, 15 persoane şi-ar fi însuşit banii obţinuţi din decontarea serviciilor turistice de care au beneficiat pe perioada efectuării concediilor de recuperare psihologică.

Aceştia, angajaţi ai unei companii care operează în domeniul transportului aerian, ar fi indus şi menţinut în eroare angajatorul, comunicând deplasări şi beneficierea de servicii turistice, deşi acestea nu ar fi fost efectuate în realitate.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 437.000 de lei, arată sursa citată.

Cercetările continuă în acest caz, pentru fals, uz de fals şi înşelăciune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ