Percheziţii în Cluj şi Bistriţa-Năsăud pentru evaziune fiscală estimată la aproximativ 10 milioane de euro

| 16 oct, 2014

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că în această dimineaţă se desfăşoară 14 percheziţii, pe raza judeţelor Cluj şi Bistriţa-Năsăud, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul cauzat prin activitatea ilicită fiind de aproximativ 40 milioane de lei.

În această 70 de poliţişti de investigare a fraudelor, criminalişti, de investigaţii criminale şi luptători ai structurilor de actiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Cluj şi Bistriţa-Năsăud efectuează 14 percheziţii la mai multe locuinţe şi sedii ale unor societăţi comerciale.

Activităţile vizează mai multe persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin efectuarea unor tranzacţii comerciale cu materiale de construcţii.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al S.R.I.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ