Atenţie! Peste 13 tone de carne, RETRASE din magazine

| 30 oct, 2013

Peste 13 tone de carne au fost retrase de la comercializare din magazinele din Bucureşti, a anunţat, astăzi, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Vladimir Mănăstireanu, într-o conferinţă de presă.

"Vizavi de carnea care ar fi provenit de la Avicola Călăraşi, până la ora aceasta, am realizat verificări, iar conducerea supermarketului Selgros a decis să retragă toată carnea care provine de la acel producător (...) Până la acest moment, circa 7.352 kg de carne de pasăre a fost retrasă din Bucureşti. Sperăm ca, undeva pe marţea viitoare, să avem rezultatele analizelor acestor loturi", a menţionat Mănăstireanu, citat de Agerpres.

Potrivit şefului ANSVSA, Selgros nu a informat autoritatea sanitară veterinară despre carnea de pasăre retrasă de la comercializare.

Selgros a anunţat, astăzi, că a retras din magazinele sale toate produsele livrate de Avicola Călăraşi, din cauza aspectului şi calităţii necorespunzătoare, şi a decis stoparea oricăror livrări viitoare de marfă până la clarificarea situaţiei.

În luna septembrie, compania Selgros a refuzat în mai multe magazine livrări de la furnizorul Avicola Călăraşi din cauza aspectului şi calităţii necorespunzătoare. În data de 11 septembrie 2013, magazinul Selgros din Brăila a trimis direct la distrugere o cantitate importantă de carne de pasăre de la Avicola Călăraşi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ