Peter Szijjarto: E inacceptabil să nu avem o autostradă între România şi Ungaria. O vom avea în iulie

| 07 mai, 17:27

Ministrul ungar al afacerilor externe, Peter Szijjarto, a calificat joi drept "inacceptabil" faptul că nu există o legătură între autostrăzile A1 şi M43, din România şi Ungaria, dar a precizat că în luna iulie această legătură va fi realizată.

 

"Vom scăpa, în final, de situaţia nefericită de până acum, când nu avem o legătură de autostrăzi între cele două ţări. În iulie vom deschide această legătură între cele două autostrăzi - A1 şi M43. Este o situaţie inacceptabilă că nu avem această legătură, dar din iulie o vom avea", a declarat Szijjarto, într-o conferinţă de presă comună cu şeful diplomaţiei române, Bogdan Aurescu, potrivit Agerpres.

La rândul său, Aurescu a afirmat că realizarea legăturii dintre cele două autostrăzi reprezintă un proiect care va ajuta şi mai mult traficul la frontiera comună şi nu numai.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ