Petre Tobă, despre acuzaţiile de plagiat: Au fost spuse multe neadevăruri și chiar multe calomnii

| 11 dec, 14:01

Petre Tobă, ministrul de Interne, a respins vineri acuzațiile de plagiat la teza sa de doctorat, subliniind că a respectat legea și toate normele existente, precum și recomandările îndrumătorului de doctorat.

Acuzaţia de plagiat a apărut pe site-ul pressone.ro, care a dezvăluit că 250 din cele 390 de pagini ale lucrării sale de doctorat sunt copiate din alte lucrări, fără măcar atribuirea citatelor însuşite.

"Vreau să știți că eu am respectat legea și toate normele existente în care am elaborat teza de doctorat, am respectat toate recomandările îndrumătorului de doctorat. Eu am solicitat Comisiei de etică să facă această evaluare, comisia a fost desființată, aștept crearea acestui nou mecanism și, în momentul în care acesta va fi operațional, voi solicita imediat o nouă analiză. Aștept o nouă evaluare, au fost spuse multe neadevăruri și chiar multe calomnii", a afirmat Tobă, citat de Agerpres.

Lucrarea ministrului Tobă urmează să fie cercetată de Comisia Naţională de Etică, organism sub autoritatea Ministerului Educaţiei. Noul ministru, Adrian Curaj, a desfiinţat însă prin ordin comisia, urmând să fie propusă o nouă formulă.

Citeşte şi: Dacian Cioloș: Am cerut ministrului Educației o analiză în cazul Tobă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ