Petrolul şi Pandurii s-au calificat în play-off-ul Europa League

| 08 aug, 2013

Petrolul Ploieşti şi  Pandurii Târgu Jiu s-au calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce au învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 formaţiile: Vitesse Arnhem şi Hapoel Tel-Aviv. Cele două formaţii se alătură echipei Astra Giurgiu, care a fost prima din cele trei care s-a calificat pentru etapa următoare a competiţiei europene.

Petrolul Ploieşti s-a calificat în ultimele minute în faza play-off a competiţiei de fotbal Europa League, după o victorie cu scorul de 2-1 (1-0) în deplasare cu formaţia olandeză Vitesse Arnhem pe stadionul ''Gelredome'' din Arnhem, în manşa a doua a turului III preliminar, după un gol marcat în min. 90+5 de Gicu Grozav din lovitură liberă.

Din minutul 80 Petrolul a evoluat în 10, după ce haitianul Alcenat a fost eliminat destul de uşor pentru al doilea cartonaş galben.

Echipa condusă de fostul internaţional Cosmin Contra, care a reuşit această performanţă a fost: 1. Peterson Pecanha - 2. Jean Sony Alcenat, 3. Geraldo Alves (căpitan), 4. Manassé Enza-Yamissi, 21. Guilherme - 8. Damien Boudjemaa, 15. Ovidiu Hoban, 91. Pablo De Lucas - 9. Hamza Younes (5. Sony Mustivar, 63), 99. Ferebory Dore (10. Abel Camara, 73), 7. Gheorghe Grozav.

De asemenea, Echipa Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins ,în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia israeliană Hapoel Tel-Aviv, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.

Echipa celor de la Pandurii a fost: Mingote, Unguruşan, Mamele, Paraskevas, Momcilovici - Nistor, Anton - Buleică (Ciucur '46), Eric, Nicoară (Brata '65, Rada '86) - Matulevicius.

Potrivit Agerpres, Petrolul a reuşit o calificare de senzaţie, întregind seara sau săptămâna excelentă a fotbalului românesc în Europa, cu trei echipe calificate în play-off-ul Europa League (Astra Giurgiu, Pandurii Tg. Jiu, Petrolul Ploieşti) şi cu Steaua în play-off-ul Ligii Campionilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ