Piedone, replică pentru Grapini: Avem ”simpatii” reciproce încă de pe vremea în care eu eram șeful ei

| 21 apr, 20:59

Cristian Popescu Piedone reacționează după ce Maria Grapini, copreședintele PP-USL, a declarat că nu susține candidatura acestuia la Primăria Sectorului 4. Acesta a susținut că îi respectă opinia pentru că au ”simpatii” reciproce încă de pe vremea în care el era șeful ei. Totuși, susține Piedone, probabil că activitatea pe care a avut-o Grapini la Parlamentul European a împiedicat-o să mai fie atentă la realitățile românești.

”Îi respect opinia doamnei Grapini pentru că avem ”simpatii” reciproce încă de pe vremea în care eu eram șeful ei ca prim-vicepreședinte al Partidului Conservator și domnia sa ca vicepreședinte. Probabil că activitatea susținută din Parlamentul European, desele rapoarte și luări de cuvânt, au împiedicat-o, până acum, să fie mai atentă la realitățile românești. Dar, îi respect opiniile exprimate”, a susținut Cristian Popescu Piedone pentru stiripesurse.ro.


Piedone s-a înscris în PP-USL, partid în care Grapini este copreședinte, pentru a putea candida la Primăruia Sectorului 4, după ce Tribunalul București i-a respins candidatura ca independent.

În acest context, Maria Grapini a declarat că nu îi susține candidatura din partea PP-USL pentru că nu i se pare corect ca un om aflat sub urmărire penală să intre într-o cursă electorală.


”Peste 4 ani, poate că l-aș susține. Eu cred în nevinovăția lui, dar nu e dovedită și nu pot să am dublă măsură. Nu e corect dacă un om se află sub urmărire penală. Atâta timp cât un un tribunal îi respinge candidatura, este ilar că mai insistă. Trebuie să facă un pas înapoi.


Aici nu e vorba de o decizie ca într-o firmă, este punctul meu de vedere. Eu, încă o dată, nu pot să spun altceva. Cel mai mult m-a deranjat că a făcut o declarație că se retrage din viața publică și dacă mergem pe modelul acesta, nu mai putem schimba lucrurile în România. Membru simplu poate să vină, dar, din punct de vedere al criteriilor de integritate, nu pot să îl accept”, declarase Maria Grapini.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ