Pippidi aruncă bomba: Plahotniuc este protejat de serviciile secrete românești

| 11 iun, 19:58

Politologul Alina Mungiu Pippidi spune că oligarhul Vladimir Plahotniuc este apropiat şi protejat al serviciilor româneşti, care acum ar trebui să depună eforturi să îl scoată din Moldova.

”Democrația de la Chișinău este amenințată serios de câțiva ani, culminând în aceste zile, de un "oligarh", de fapt un băiat de cartier ridicat cu ajutorul crimei organizate din serviciile secrete pe culmile afacerilor și politicii.

Unul dintre numele lui (presa zice că are are trei pașapoarte, românesc, rusesc și moldovenesc) este Vladimir Plahotniuc și are sau a avut în slujba sa o pletoră de analiști români, inclusiv unii care îl sfătuiesc pe Klaus Iohannis și care sunt responsabili de reacția slabă a șefului statului în apărarea democrației de la Chișinău, scrie Alina Mungiu Pippidi, pentru romaniacurata.ro.

Tag-uri: Pippidi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ