PNL anunță că nu va vota pensiile speciale pentru aleși locali

| 21 dec, 13:30

PNL va părăsi sala la votul privind pensiile speciale pentru aleșii locali, a anunțat purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe.

"Foarte probabil va fi aceeași atitudine ca și la Camera Deputaților de săptămâna trecută. Vom ieși (din sală - n.r.) pentru a înlătura orice fel de urmă de suspiciune în legătură cu poziția noastră", a spus Stroe.

El a subliniat că liberalii susțin respingerea acestui proiect de lege.

"La fel cum de fiecare dată ne-am pronunțat pentru respectarea a două principii fundamentale, cel al echității și al contributivității, poziția noastră este împotriva unui asemenea proiect legislativ de introducere a unui regim special în legătură cu anumite categorii sociale. Suntem fără echivoc pentru respingerea unui asemenea proiect legislativ", a afirmat liberalul.

El spus că unul dintre principiile care ar putea fi susținut este acela ca cei care votează un astfel de proiect de lege să nu mai fie susținuți când vor candida.

"Sunt lucruri de care trebuie ținut cont, poate că nu neapărat în termeni de sancționare, conform statutului, ci de viitoare ofertă electorală. Adică trebuie să ții cont de modul în care un anumit parlamentar se încadrează în deciziile pe care partidul le ia în legătură cu aceste voturi, modul în care își exercită acest mandat și atitudinea pe care o are la toate lucrurile de interes politic maxim pentru PNL", a spus Stroe.

Citește și: Traian Băsescu: PSD şi PNL au dus o politică de revenire la pensiile speciale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ