Poliția Locală București vrea să își cumpere drone de 4 milioane lei

| 28 feb, 2014

Dezbaterile din Consiliul General referitoare la bugetul Municipiului București pe anul 2014 au dezvăluit o serie de cheltuieli prevăzute care ridică semne de întrebare. La Poliția Locală, numai pe un sistem de monitorizare cu drone, investiția prevăzută era de patru milioane lei.

În proiectul de buget pentru Poliția Locală a Municipiului București pentru anul 2014 era prevăzut un "Sistem monitorizare evenimente, spatii", în valoare de patru milioane lei. În termeni de zi cu zi, acest sistem este reprezentat de fapt de drone cu camere de luat vederi.

Această cheltuială a fost retrasă din proiectul de Buget pe anul 2014, după discuții dintre consilierii generali și primarul General Sorin Oprescu, scrie b365.ro.

Tot la Poliția Locală era prevăzută achiziționarea a încă 10 segway-uri, cu toate că instituția de-abia a achiziționat 10 astfel de aparate anul acesta. Investiția la acest capitol urma să fie de 392.000 de lei. Din această cheltuială prevăzută, consilierii au redus doar 2.000 lei.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ