Ponta anunţă REFACEREA USL: Avem nevoie de toate forţele, inclusiv de liberali. Vom fi iar împreună

| 17 mar, 2014

Premierul Victor Ponta le-a cerut filialelor PSD din teritoriu să strângă forțele în perspectiva bătăliilor electorale care vor veni, ce debutează cu alegerile europarlamentare. Preşedintele PSD este convins că USL se va reface în următoarele luni şi a avertizat că "Băsescu şi Udrea" au prins curaj, mizând pe faptul că oamenii au uitat de răul făcut anterior.

În acest sens, el a declarat că dorește ca toții aleșii locali din PSD să rămână în relații bune cu toți aliații, inclusiv cu liberalii. Mai ales că speranța sa e că se vor reuni cu liberalii după europarlamentare.

"Vă rog pe toți să transmiteți în teritoriu că avem nevoie de toate forțele și de toți aliații. Inclusiv, pe cât posibil, deși la Iași e mai greu, să rămânem în relații bune cu liberalii. Mai ales că după 25 mai eu cred că vom fi din nou împreună", a declarat Victor Ponta, în cadrul unei conferințe de presă.

Premierul Ponta spune că Băsescu şi Udrea şi-au revenit şi au prins curaj pentru că românii au uitat cine a tăiat pensiile şi salariile: "Băsescu şi Udrea şi-au revenit un pic, au prins curaj, iarăşi cred că a uitat lumea cine a tăiat pensii şi salarii, cine i-a furat atâţia ani. Ei sunt adversarii noştri, au încă un regim puternic, cu ei ne luptăm".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ