Ponta, aşteptat la Văcăreşti de proprietari supăraţi: Dăm despăgubiri dacă am dat altora cu acte false

| 05 iun, 2014

Proprietarii care revendică terenuri în zona Parcului Natural Văcăreşti vor fi despăgubiţi, a anunţat premierul Victor Ponta, explicând că, dacă anterior "o mulţime de oameni" au primit despăgubiri pe bază de acte false, pot fi plătite sume şi pentru crearea unei rezervaţii naturale în Bucureşti.

Şeful Guvernului a fost prezent, joi, la deschiderea Centrului de Observare al Parcului Natural Văcăreşti, Guvernul intenţionând să declare Lacul Văcăreşti drept parc natural.

La sosire, premierul a fost aşteptat şi de către unele persoane care revendică terenuri în zona parcului, pentru o discuţie privind intenţiile Guvernului cu această zonă.

"Chiar dacă sunt - şi m-am întâlnit puţin mai devreme - proprietari supăraţi, am asigurat că putem să îi despăgubim. Am despăgubit o mulţime de oameni care, de fapt, nu erau propietari şi cărora, cu tot felul de acte false şi hotărâri judecătoreşti, le tot plătim milioane şi miliarde. În cazul de faţă, mă bucur dacă-i despăgubim pe adevăraţii proprietari", a spus Ponta ulterior, în discursul pe care l-a susţinut cu ocazia deschiderii Centrului de Observare al Parcului Natural Văcăreşti.

El a precizat că nu ştie deocamdată valoarea despăgubirilor, deoarece nu există încă o evaluare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ