Ponta către parlamentarii PSD: Aţi funcţionat ireproşabil

| 30 aug, 2013

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că parlamentarii partidului au funcţionat "ireproşabil" în cadrul majorităţii Legislativului, dar le-a reproşat celor tineri aflaţi la primul mandat că stau prost la prezenţă, fiind cei care lipsesc cel mai mult.

"În primul rând, vreau să vă mulţumesc pentru prima sesiune. Dincolo de orice politeţe, aţi fost buni parlamentari şi o majoritate parlamentară care a funcţionat ireproşabil pe lucrurile importante, în momentele importante. Şi aici mă refer inclusiv în primul rând la angajarea răspunderii Guvernului, o problemă uriaşă a fost restituirea proprietăţilor, pe multe alte proiecte de acte normative. Deci, din punctul ăsta de vedere, pe lucruri serioase nu numai că nu am nimic ce să vă reproşez, ci, dimpotrivă, nu am decât să vă mulţumesc că ne-aţi sprijinit în tot ceea ce înseamnă colaborarea şi sprijinul de care Guvernul are nevoie din partea Parlamentului", a spus premierul Ponta în deschiderea reuniunii grupurilor parlamentare ale PSD care se desfăşoară la Mamaia.

El a continuat cu observaţii legate de prezenţa celor mai tineri în Parlament.

"Sunt unele lucruri de partid pe care la unii dintre dvs. le am de reproşat legat de prezenţă la Parlament. Şi nu mă ascund să vă spun, mai ales că cei vinovaţi sunt cei tineri, că tot am adus foarte mulţi tineri, mulţi - parlamentari la primul mandat. Mi-au prezentat cei doi lideri situaţia - cam ăia lipsesc, ăia care sunt la primul mandat şi poate că le-am făcut un rău că i-am făcut parlamentari. E foarte important să fiţi prezenţi, să fiţi implicaţi, să participaţi la comisii", a subliniat preşedintele PSD.

Potrivit acestuia, reprezentanţii PSD din Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului s-au comportat foarte bine de fiecare dată.

Victor Ponta i-a anunţat apoi pe senatorii şi deputaţii PSD că în toamnă există un calendar de proiecte politice importante, rugându-i să sprijine această activitate. "Şi trebuie să funcţioneze ireproşabil în continuare activitatea noastră", a adăugat liderul social-democrat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ