Ponta către prefecţi: Să ţineţi doar cu legea, pentru ca şi scrutinul pentru PE să fie unul reuşit

| 24 apr, 2014

Premierul Victor Ponta le-a cerut, joi, la Palatul Victoria, prefecţilor şi reprezentanţilor structurilor MAI implicate în organizarea şi desfăşurarea scrutinului pentru Parlamentul European din 25 să-şi facă datoria şi să dovedească pe perioada campaniei electorale care începe vineri că ţin doar cu legea.

'Acest Guvern a organizat până acum două rânduri de alegeri şi le-a organizat impecabil. Nimeni nu a putut să spună vreun moment că ceva nu a fost în regulă. La fel vreau să se întâmple şi cu alegerile pentru Parlamentul European, cu atât mai mult cu cât e un mesaj de civilizaţie şi de democraţie pe care România îl dă legat de capacitatea noastră de a organiza un scrutin electoral la nivel european. Vreau să vă spun tuturor prefecţilor, reprezentanţilor Poliţiei, Jandarmeriei, să vă faceţi datoria, să respectaţi legea. Dumneavoastră nu ţineţi cu nimeni în campania electorală decât cu aplicarea legii. Şi asiguraţi condiţiile normale într-o democraţie', a declarat premierul.
Victor Ponta a adăugat că vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, va asigura în această perioadă de campanie electorală permanenţa la Guvern.

'Chiar dacă eu sau alţi colegi o să fim mai mult în teritoriu, domnia sa este aici pentru a coordona fără întrerupere tot ceea ce este necesar ca procesul electoral să se desfăşoare în condiţii ireproşabile. De altfel, mâine (vineri - n.r.) o să faceţi o conferinţă de pregătire cu cei care au responsabilităţi în acest domeniu. Eu vreau doar să vă cer tuturor, repet, să vă faceţi datoria. O să treacă şi aceste alegeri, o să vină altele şi altele. Important este că, repet, aşa cum nimeni nu a putut reproşa ceva în 2012, sunt convins că şi în 2014 cu acelaşi profesionalism şi imparţialitate vă faceţi amândoi datoria pentru a avea un scrutin corect organizat şi la standarde europene', a mai declarat premierul.

Tag-uri: alegeri, Ponta, prefecti
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ