Ponta, copilotul lui Titi Aur la Raliul Delta Dunării VIDEO

| 31 mai, 2014

La Tulcea s-a dat startul Raliului Deltei Dunării. Sute de turişti au venit în oraş pentru a vedea spectacolul oferit de piloţi. Multiplul campion naţional la automobilism Titi Aur şi premierul Victor Ponta, copilot, au deschis cea de-a XV-a ediţie a competiţiei.

Pe o ploaie care nu s-a oprit ore bune, piloţii au pornit motoarele şi au intrat în competiţie. Startul a fost dat de echipa formată din Titi Aur şi Victor Ponta, potrivit România TV. Pentru niciunul ploaia nu a reprezentat o piedică.

"Raliul este foarte frumos. Faptul că a plouat, pentru mine este bine. Când sunt condiţii grele, dificile pentru mine, e bine. Dictarea a mers perfect. Totul a mers frumos. Am fost maşină de deschidere, dar ne-am aprins aşa puţin şi am mers mai repede", a declarat pilotul Titi Aur.

Pe traseu au existat şi zone neasfaltate. "A fost foarte greu pentru că a fost noroi mult şi ne-am chinuit. Cred că este una din cele mai frumoase probe din ţară, cel puţin ce am văzut eu până acum", a spus Victor Ponta.

În competiţie s-au înscris 57 de echipaje, iar echipele vor participa la cinci probe. Raliul Delta Dunării a fost reluat anul trecut, după 20 de ani de întrerupere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ