Ponta: Declaraţiile candidatului PNL la şefia TVR au fost de natură să ducă la lipsa cvorumului

| 17 dec, 2013

Declaraţiile candidatului propus de PNL pentru conducerea TVR au fost de natură, în mod sigur, să ducă la lipsa cvorumului, deoarece parlamentarii nu pot fi duşi cu forţa să voteze pe oricine într-o funcţie importantă, de preşedinte, a apreciat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

"Nu ştiu ce au zis colegii liberali şi nu vreau să comentez, însă cred că mai multă înţelepciune şi reţinere în declaraţii ar ajuta foarte mult. Cred că şi declaraţiile candidatului propus de PNL au fost de natură, în mod sigur, să ducă la lipsa cvorumului, că până la urmă nu poţi să duci parlamentarii cu forţa să voteze pe oricine într-o funcţie importantă, cea de preşedinte. Acolo este nevoie de un manager care să aibă grijă de o instituţie, care are un buget foarte mare, dar are şi cheltuieli şi mai mari, are mii de angajaţi, are programe. Sunt convins că Birourile Permanente Reunite, în înţelepciunea lor, vor găsi cea mai bună soluţie ca persoană", a spus premierul Ponta la România TV.

Fostul Consiliu de Administraţie al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice, Claudiu Săftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

Marţi, realizatorul de televiziune Rareş Bogdan, propus de PNL pentru poziţia de preşedinte director general interimar al TVR, a fost avizat favorabil de Comisiile de cultură din Parlament, dar în plenul celor două Camere ale Parlamentului nu au fost întrunite voturile necesare pentru a fi validat, el anunţând ulterior că îşi retrage candidatura pentru această poziţie din cauza "războiului politic" dintre PNL şi PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 2013
irinapop
Quod erat demonstrandum. Competenta nu are nici o valoare pentru Ponta. Declaratiile conteaza. Pupatul in cuuur. Tot inainte, tovarase Ponta. Inca o dovada ca nu se doreste scoaterea TVR "la lumina" ci supunerea acestui post de televiziune.
18 dec, 2013
vali2801
Salutare !!!
Te-ai intrebat vreodata cati bani ai fi avut acum, daca ai fi fost platit cu 2,5 centi pentru fiecare email pe care l-ai primit? Cu Mail Direct - prima si singura platforma din Romania care foloseste Email Marketing-ul in mod legal - se intampla acest lucru. Inregistreaza-te si primesti 6 dolari la inregistrare si 2,5 centi pentru fiecare email pe care il primesti. Inca nu te-am convins? Primesti 10 centi pentru fiecare persoana inscrisa in echipa ta plus 10 % din castigul intregii tale echipe! Ce mai astepti? Hai in echipa mea! http://www.maildirect.ro/inregistrare/1b9eaadc2b825e2fc43a17583eba5864

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ