Crin Antonescu, despre relaţia cu Victor Ponta: Este indecent să mai pozăm în cuplu politic

| 18 dec, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi seara, referindu-se la acuzaţiile reciproce dintre el şi Victor Ponta, că "este indecent" să mai pozeze în cuplu politic în faţa cetăţenilor, iar conferinţe de presă împreună nu vor mai face, cerând premierului să desemneze un purtător de cuvânt al USL, transmite Mediafax.

"În momentul în care am ajuns în situaţia de a ne face unul pe altul mincinos, şi numai unul e mincinos, nu sunt amândoi, este indecent să mai pozăm în cuplu politic în faţa cetăţenilor, măcar la nivelul imaginii. Lucrăm, ne întâlnim, decidem, dar conferinţe de presă împreună şi concerte de presă nu mai dăm", a argumentat Antonescu.

El a mai spus că a cerut desemnarea unui purtător de cuvânt al USL, care să comunice cu presa, cu opinia publică, deciziile care se iau.

"Eu nu fac parte din categoria acelor oameni politici de felul Traian Băsescu sau, mă tem, Victor Ponta, care după ce s-au scuipat în faţa unei ţări întregi să apară din nou de mână", a declarat liderul PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 dec, 2013
Alexandru Valeriu Pantelimon
Minciuna are picioare scurte .
Antonescu ai facut totul ca sa distrugi coalitia ; asta este cu adevarat indecent . Esti impreuna cu camarila exemplul contemporan al " formei fara fond"-prabusind o istorie mare a Bratienilor la nivelul PDL-ului si ca mod de actiune de circ si intelectual ,cu expresii care nu te recomanda pentru functia la care aspiri (esti clona demisului dar mai lenesa ).
Un profesor care nu si-a permis repetentia la Istorie ,pentru ca o indragea .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ