Traian Băsescu se roagă să fie băgat în seamă

| 20 dec, 2013

Președintele Traian Băsescu, rămas pe finalul anului fără alte subiecte, pare pornit să-i ia pâinea de la gură echipei de consilieri, mai ales lui Sebastian Lăzăroiu, încercând să facă previziuni și pronostic politic pentru... USL.

În acest sens, Traian Băsescu a declarat că nu crede în ruperea USL, lăsând deschisă posibilitatea unor " jocuri de forţă". Este într-adevăr amuzant cum ”bunicul” popularilor, personaje obscure ale unei formațiuni de buzunar de care nimeni nu mai face nicio amintire, pe nicăieri, preferă să vorbească despre încordările și demonstrațiile de forță ale adversarilor săi în loc să gloseze despre neputința ”nepoțeilor” săi. Echipa lui Eugen Tomac pare să se pregătească abia de alegerile din 2016, iar deviza formațiunii de suflet al lui Lăzăroiu ar trebui să fie dantescul ”lăsați orice speranță...”

Președintele se "bucură" pentru că a ajuns la o înţelegere cu premierul pe buget, pentru că exista riscul să plece liberalii din Guvern. "Hai să vedem ce e în Alianţă, eu nu cred în ruperea USL, sunt liniştit din punctul acesta de vedere", a adăugat Traian Băsescu. Și altele asemenea, ce ne-au făcut să ne întrebăm dacă nu cumva i-au murit bateriile cucului...

De unde până unde se apucă președintele să-și dea cu părerea despre partide, mai ales că unele dintre cele amintite îi sunt adversare? Dacă despre Elena Udrea puteam spune la vremea respectivă, fără teama de a greși, că vorbește neîntrebată despre chestiuni care nu o privesc, cu Traian Băsescu treaba diferă. Desigur că și președintele se află în treabă și, de fapt, nu are habar ce va fi sau cum va deveni situația exact între cei doi președinți ai USL, măcar și pentru detaliul important că are o necunoscută în ecuație, în persoana lui Victor Ponta, fără a mai menționa și caracterul imprevizibil pentru care Crin Antonescu a fost mereu pomenit. Dar interesul lui Băsescu este să vorbească verzi și uscate, nu contează, pe un anumit ton, paternalist. Bătrânul lup viclean, de la Palat, și-a luat iar oițele la amețit, mimând că știe el ce știe...

Vă spunem și noi, pe tipicul discursului prezidențial: "Nu știe, fiţi liniştiţi, puteţi să vă faceţi Crăciunul şi Anul Nou liniştiţi. Băsescu habar nu are ce va face USL-ul". La anul și la mulți ani!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 dec, 2013
dan
APUCA-TE DE SCRIS BASME! CRED CA AI AVEA O BRUMA DE SUCCES! LASA TREABA ASTA PENTRU ALTII CARE AU CEVA DE SPUS! ADIO!
20 dec, 2013
cantautor
eu zic sa-l lasam sa scrie in continuare analize...
pentru basme,pe langa talent iti trebuie si o doza de sensibilitate...
iar nesimtirea si sensibilitatea se exclud una pe cealalta..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ